Polttoaineanalyysit

Tarjoamme asiakkaillemme (mm. energia- ja metsäteollisuus sekä yliopistot ja tutkimuslaitokset) kattavan valikoiman kiinteiden polttoaineiden perustestaukseen, tuotantoon, käyttöön ja päästökauppaan liittyviä analyysipalveluja. Uusissa energialaitoshankkeissa laaja analyysivalikoimamme tukee teollisuuden projekteja aina laitosten suunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon asti. Useimmat kiinteiden polttoaineiden perusmääritysmenetelmistämme ovat jo akkreditoituja ja akkreditoitujen analyysien määrä kasvaa tulevaisuudessa. Meillä on kokemusta kiinteiden polttoaineiden ja tuhkien testauksesta jo yli 30 vuoden ajan.

Tarjoamme sinulle, energiateollisuuden ammattilainen, kaiken tarvitsemasi polttoaine- ja tuhka-analytiikan ja opastamme ja autamme sinua valitsemaan tai hankkimaan kauttamme tarpeisiisi sopivimmat menetelmät.

Noudatamme aina uusimpia voimassa olevia EN ja ISO –standardeja. Olemme kansallisen kiinteiden biopolttoaineiden standardisointikomitea ”Kemesta 03 – Kiinteät biopolttoaineet”- jäseniä. Tunnemme siis ajankohtaiset standardit erittäin hyvin ja toimimme asiantuntijoina niiden valmistelutyössä. Otamme päivitetyt ja uudet standardit nopeasti käyttöömme ja asiakkaittemme hyödyksi.

Näytteiden toimitusosoite: Eurofins Labtium Oy, Koivurannantie 1, 40400 Jyväskylä. Olemme arkisin auki kello 8:00-16:00

Analysoimme seuraavia polttoaineita;

  • Puuperäiset polttoaineet; pelletit, hakkeet, purut, kutterit, kantomurskat, kuoret, puupölyt, erilaiset ligniinituotteet, puuvinassi, pyrolyysiöljy, käytöstä poistettu puu,  kierrätyspuu
  • Kivihiili, bitumi, piki
  • Turvepolttoaineet; turvepelletit, palaturpeet, turvebriketit, jyrsinturpeet
  • Kiinteät jätepolttoaineet
  • Peltobiomassat; oljet, jyvät, akanat, kuoret jätelietteet, kuitusavilietteet, mädätysjäännökset, biokaasutuotannon sivutuotteet,  mäskit
  • Torrefioidut ja höyryräjäytyspelletit jne.

Lue lisää analyysivalikoimastamme tästä.

Kysy lisää

Janne Nalkki
Liiketoimintajohtaja
Puh. 040 5467 529
janne.nalkki@labtium.fi
Minna Salonen
Asiantuntija
Puh. 050 589 9681
minna.salonen@labtium.fi
Kysy tarjousta!