Eurofins Labtium Oy

Eurofins Labtium Oy on kansainvälisesti tunnustettu, puolueeton ja riippumaton suomalainen laboratoriopalveluyritys, joka tarjoaa laboratorio- ja asiantuntijapalveluja teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Maan kattavassa palveluverkostossamme työskentelee noin 80 henkilöä.

Tarjoamme monipuolisia laboratorio- ja asiantuntijapalveluja, jotka ratkaisevat asiakkaidemme tarpeet ja ongelmat laadukkaasti, kokonaisvaltaisesti, kustannustehokkaasti ja nopeasti. Meillä on vahva osaaminen geologian ja kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, energiateollisuuden, ympäristön ja tuotannon sivuvirtojen laboratorioanalyyseissä ja asiantuntijapalveluissa.

Osaamisemme perustuu lähes sadan vuoden kokemukseen. Geologian ja kaivosteollisuuden osaaminen tulee Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) laboratorioista, joista Labtium Oy eriytettiin vuonna 2007 omaksi yritykseksi. Vuonna 2010 Labtiumista tuli VTT Expert Services Oy:n tytäryhtiö ja siten osa VTT konsernia. ENAS:n yhdistyessä Labtiumiin 1.8.2013 Labtiumin palvelutarjooma laajeni energiapalveluiden osalta entistä kattavammaksi.

Kysy tarjousta!