Arvoisa asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme

 
Labtium Oy siirtyi Eurofinsin omistukseen 1.6.2018 alkaen.
 
Yrityskaupan myötä Labtium Oy liittyi osaksi Eurofins Environment Testing Finlandia. Jatkossa Labtium pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin yhdessä Eurofinsin muiden laboratorioiden kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme Suomen laajimmat ympäristö- ja teollisuusanalytiikan palvelut, T&K- ja laadunvalvontapalvelut sekä erikoisanalytiikkapalvelut osana Eurofins konsernia.
 
Kauppa ei aiheuta toimenpiteitä asiakkaillemme tai yhteistyökumppaneillemme. Yhteyshenkilömme ja –tietomme, www-sivumme, laskutusosoitteemme ja Y-tunnuksemme säilyvät toistaiseksi ennallaan. Tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen.
 
Labtium Oy on puolueeton ja riippumaton laboratoriopalveluyritys, joka tarjoaa laboratorio- ja asiantuntijapalveluja teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Toimimme maan kattavasti viidellä paikkakunnalla (Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Outokumpu, Sodankylä). Yrityksessä työskentelee noin 80 alan ammattilaista.
 
Eurofins Scientific on maailman johtava bioanalyysipalveluiden tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 2,54 mrd €. Konsernin laboratorioverkostoon kuuluu yli 310 laboratoriota 39:ssä eri maassa työllistäen yli 27 000 henkilöä. Eurofinsin toimiala kattaa bioanalytiikan laboratorio- ja asiantuntijapalvelut elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla. Yhtiön toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, analyysipalveluiden luotettavuuteen ja laatuun, henkilöstön korkeaan ammattitaitoon sekä analyysipalvelukonseptin jatkuvaan kehittämiseen.
 
Lisätietoja:
Tiina Hausalo, toimitusjohtaja
Labtium Oy
tiina.hausalo@labtium.fi, p. 040 754 7079

Kysy tarjousta!