Etsimme joukkoomme kaivosteollisuuden palvelujen asiantuntijoita

Labtium Oy on suomalainen, puolueeton ja riippumaton palvelulaboratorio. Tarjoamme laboratorio- ja asiantuntijapalveluja teollisuuden ja tutkimuksen tarpeisiin. Maan kattavassa palveluverkostossamme työskentelee noin 80 huippuammattilaista. Labtium on johtava laboratoriopalvelujen tuottaja malminetsinnän ja kaivotoiminnan alalla Suomessa. Lisätietoja Labtiumista löydät osoitteesta www.labtium.fi.

Tarvitsemme joukkoomme lisää asiantuntijoita, joilla on osaamista ja kokemusta toisaalta kemiallisista analyysimenetelmistä ja toisaalta geokemiasta, mineralogiasta ja metallurgiasta. Työtehtävät liittyvät liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin, asiakaspalveluun sekä erillisiin kehityshankkeisiin. Työ voi sisältää osaamisen ja kokemuksen mukaan johtavia asiantuntijatehtäviä tai analyysituotantoon liittyviä asiantuntija/kemisti tehtäviä.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaslähtöinen työskentely ja vaihtelevat tilanteet motivoivat sinua. Omaat monipuoliset ICT-taidot. Olet oma-aloitteinen, käytännönläheinen ja osaat priorisoida töitä. Pystyt työskentelemään paineen ja kiireen alaisena ja säilytät positiivisen asenteen myös haastavissa tilanteissa.
Eduksi katsotaan kokemus kemiallisesta analytiikasta, monipuolisesta menetelmä- ja laitetekniikkaosaamisesta (erityisesti ICP-OES/MS ja XRF) sekä laatujärjestelmän tuntemuksesta. Lisäksi geologian, mineralogian ja metallurgian tuntemus katsotaan eduksi.
Luonteeltasi olet palveluhenkinen ja kiinnostunut kehittymään. Pidät työskentelystä ryhmässä ja haluat olla mukana kehittämässä yrityksen toimintaa. Asioit sujuvasti myös englannin ja ruotsin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtajat Heikki Niskavaara puh: +358 400807935 ja Lea Hämäläinen +358 407202231

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen heikki.niskavaara@labtium.fi 31.03.2018 mennessä.

 

 

Kysy tarjousta!