RoHS-haitta-ainetestaus

Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden haitta-aineita rajoitetaan RoHS-direktiivillä. Rajoitus koskee suurinta osaa sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kuten leluja, vapaa-ajan laitteita, sähkökäyttöisiä työkaluja, IT-laitteita, kuluttajaelektroniikkaa, kodinkoneita, kelloja ja valaisimia. Labtium tarjoaa RoHS-testausta kaikille alan toimijoille: valmistajista maahantuojiin ja jakelijoihin. Puolueeton testaus kannattaa, jotta voidaan varmistua tuotteiden turvallisuudesta ja säädöstenmukaisuudesta.

Labtiumin palveluiden avulla voidaan varmistua tuotteiden RoHS-rajoitettujen aineiden, kuten kadmiumin, lyijyn, elohopean, kuudenarvoisen kromin ja bromattujen palonestoaineiden pitoisuuksista. Asiakas saa itselleen Espoon laboratorioon toimittamastaan tuote-erästä nopeasti ja luotettavasti raportin.

Kattavan kokemuksemme ansiosta voimme luoda sopivan palvelukonseptin jokaiselle asiakkaalle tämän tarpeiden mukaisesti. Valmistajille olennaista on tuotantoprosessin laadunhallinta, jossa tuemme muun muassa nopealla ja tarkalla komponenttien materiaalien testauksella. Maahantuojille varmistamme, että tuotteet täyttävät direktiivin vaatimukset ja maahantuojan omat laatuvaatimukset. Testaamme standardin ICE 62321 periaatteiden mukaisesti, että tuote on testattu puolueettomasti ja asiantuntevasti. Voimme testata suuriakin eriä. 

Edut

  • Varmistaa tuotteiden RoHS- direktiivinmukaisuus ja välttyä ikäviltä tuotteiden takaisinvetotoiminnoilta.
  • Osoitus vastuullisuudesta ja luotettavuudesta
  • Merkki puolueettomasta laadunhallinnasta

 RoHS-direktiivi. Restriction of Hazardous Substances 2011/65/EU vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta sähkö- ja elektroniikkalaitteissa.

Vaarallinen aine

Enimmäispitoisuus, p-%

Kadmium

0,01

Lyijy

0,1

Elohopea

0,1

Kuudenarvoinen (VI) kromi

0,1

Bromatut palonestoaineet

0,1

Kysy lisää
Satu Korteniemi Asiakkuuspäällikkö Puh. 050 542 2923 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jenni Sipi Jalometallitarkastaja Puh. 050 412 9717 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tulosta sivu