Jalometallituotteiden laadunhallinta

Labtium tarjoaa laadunhallintapalveluita kaikille jalometallialan toimijoille: valmistajista maahantuojiin ja myyjiin. Laadunhallintapalveluidemme avulla asiakkaamme voivat sekä varmistua kullan, hopean, platinan ja palladiumin pitoisuudesta ja turvallisuudesta sekä osoittaa vastuullisuutta kuluttajille ja sidosryhmille. Labtiumin palveluvalikoima kattaa jalometallianalyysit, tarkastusleimauksen, seosmetallien analysoinnin, nikkeli-, lyijy- ja kadmiumtestauksen.

Pitkän kokemuksen ansiosta voimme luoda sopivan palvelukonseptin jokaiselle asiakkaalle tarpeiden mukaisesti. Valmistajille olennaista on tuotantoprosessin laadunhallinta, jossa tuemme muun muassa nopealla ja tarkalla raakamateriaalien testauksella valmistajan omissa tiloissa.

Maahantuojille varmistamme, että tuotteet täyttävät vaadittavat standardit ja maahantuojan omat laatuvaatimukset. Voimme testata suuriakin eriä. 

Edut

  • Varmistaa jalometallituotteiden laadun, turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden koko tuotantoketjun ajan
  • Osoitus vastuullisuudesta ja luotettavuudesta
  • Merkki puolueettomasta laadunhallinnasta
Kysy lisää
Satu Korteniemi Asiakkuuspäällikkö Puh. 050 542 2923 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jenni Sipi Jalometallitarkastaja Puh. 050 412 9717 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tulosta sivu