Biometsäteollisuuden asiantuntija- ja laboratoriopalvelut

Labtiumin metsäteollisuuden tietotaitomme juontuu Oy Keskuslaboratorio – Centrallaboratorium Ab:n (KCL) aikaisesta laboratoriotoiminnasta. Pitkä kokemuksemme metsäteollisuuden tutkimus- ja kehityshankkeista (esim. sellun keitto ja valkaisu, kemikaalien talteenotto, biojalostamo) on luonut valmiuden tukea teollisuutta kemiallisen analytiikan keinoin niin perinteisissä sovelluksissa kuin uusissakin innovaatioissa.

Monipuoliset laboratorio- ja asiantuntijapalvelumme kattavat sellu- / biotuoteteollisuuden tarpeet raaka-aineista lopputuotteisiin asti sivuvirtoja ja ympäristön seurantaa unohtamatta. Esikäsittely- ja mittausvalikoimamme soveltuu sekä perinteisen teollisuuden erilaisille näytetyypeille että biojalostuksen tarpeisiin. Näytetyypeistä esimerkkeinä hake, kuori, massa, lipeät, suodokset, ligniini, mäntyöljy, tärpätti, suopa, saostumat jne.

Käytössämme on tarkoituksen mukaiset analyysimenetelmät ja laitetekniikat sekä tehokas alihankintaverkosto. Taitava ja kokenut henkilöstömme toteuttaa joustavasti ja innovatiivisesti asiakkaidemme toimeksiannot kyseiseen tarpeeseen kehitetyin menetelmin.

Tarjoamme lisäksi räätälöityä henkilöstökoulutusta sekä menetelmäkehitystä asiakkaidemme tarpeisiin.

Kysy lisää
Kaarina Fagerholm Laboratoriopäällikkö Puh. 040 829 4548 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jorma Torniainen Asiakkuuspäällikkö Puh. 040 829 4669 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tulosta sivu